2012. január 15., vasárnap

Csodaszép luxus babakocsi- DorJan - Jelenlegi ára: 24 900 Ft


Eladó a képeken bemutatott Dor Jan terepbabakocsi csodaszép  narancs-bézs színösszeállításban.  
Újszülött kortól használható babajárgány  fix, nagy kerekekkel , extra rugózással így  kényelmesen lehet közlekedni a gyenge minőségű utakon is.  Régi módszer modern formába öntve a széles bőrszíjas rugózás és a felsőrészt plussz teleszkópok komfortosítják! Vacak utakra nem létezik kényelmesebb babakocsi ennél! Ehhez társul a tágas belsőtér és a minden részletében gondosan kidolgozott mutatós megjelenés, igazán jó választás a babának és a szülőknek.  
Egyéb jellemzői:
-2 irányból tolható
-Tolókar magassága állítható
-Háttámla több fokozatba és teljesen vízszintesig állítható
- Extra tágas fekvőfelület
-5 pontos biztonságiöv 
-Lábzsák , ezen van 2 cipzár , így hozzá lehet férni a babához anélkül, hogy az egész lábzsákot le kellene venni és még azt is pakolászni vhova...
-Egy felpattintható alkatrész , mely lábnál zárttá teszi a fekvőfelületet, ez a ";; mélykocsi";; funkciója. .
Amikor a baba már nagyobb és ülve utazik, akkor a fekvőfelület végső részét le lehet hajtani , az előbbi alkatrész helyére tálcát kell pattintani, így lesz a kocsi sportosítva. A tálcának van egy fóliával bevont burkolata, ha vmiért nem szimpatikus  a tálca, azt rá lehet cipzárazni és úgy is lehet használni.
-A paraván hátulján zsebek... továbbá a paraván hátulja és teteje is nyitható így nyáron szellősebbé tehető a baba fekhelye. Továbbá a paravánból lehjtható silt, véd a naptól, széltől, "bevágó " esőtől...
-Tartozik hozzá textilmózes, amely segítségével a baba könnyebben ";; mobilizálható";;, különösen praktikus ez azoknak akik emeleten laknak és a babakocsit nem tudják felvinni. Őszi-téli babáknak pedig nagyon jó kis kuckó az időjárás viszontagságai ellen.  
- Esővédő
-Funkcionálisan teljesen jó  állapotban van ,  a huzat is nagyon szép tiszta , rendezett. Minden részletében gondosan kidolgozott, modern babakocsi, nagyon jól kihasználható újszülött kortól végig.
Egy két apró karc van rajta és egy hangyányi fakulás , de annyira minimális , hogy csak akkor lehet észrevenni ha direkt azt nézzük kritikusan vizsgálva, egyébként ahogy a képeken sem, úgy a gyakorlatban sem tűnik fel, csak a pontosság fontossága miatt említem. ( a képek kint készültek ezért több helyen befénylik a vízlepergetős anyag, az nem fakulás, amit írtam az nem érzékelhető a képeken)
Szívből ajánlom, mert nagon szuper babakocsi!



Jelenlegi ára: 24 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-13 22:59
. Csodaszép luxus babakocsi- DorJan - Jelenlegi ára: 24 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése